Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 17 d'agost. 21.00 h. Schubertiada 2019. CHRISTIANE KARG - GEROLD HUBER

Activitats destacades
Concert 17 d'agost. 21.00 h. Schubertiada 2019. CHRISTIANE KARG - GEROLD HUBER
Inici: 17/08/2019  - 
web 1. ChristianeKarg

 

Dissabte, 17 d'agost
Hora: 21.00 h

CHRISTIANE KARG, soprano
GEROLD HUBER, piano

LIEDER DE FRANZ SCHUBERT

PROGRAMA

Franz Schubert
Strophe aus "Die Götter Griechenlands", D. 677
Ganymed, D. 544
Memnon, D. 541
Iphigenia, D. 573
Klage der Ceres, D. 323
Mignon, D. 321
Nur wer die Sehnsucht kennt, D. 877/4
HeiB mich nicht reden, D. 726
So lasst mich scheinen, D. 727
La pastorella al prato, D. 528
Vier Canzonen, D. 688
Misero pargoletto, D. 42
Vedi quanto t'adoro, D. 510

CHRISTIANE KARG, soprano
Nascuda a Baviera, va estudiar al Mozarteum de Salzburg. Ha format part de l'Opernstudio de l'Òpera d'Hamburg i de l'Òpera de Frankfurt. Participa regularment al Festival de Salzburg i a teatres com el Theater an der Wien, l'Òpera de Baviera, la Komische Oper de Berlin o la Semperoper de Dresde. Ha debutat també a l'Òpera de Viena, La Scala de Milà, el Covent Garden o el Met de Nova York. Entre els seus papers hi ha els de Susanna (Le nozze di Figaro), Pamina (La flauta màgica) o Mélisande (Pelléas et Mélisande). Apassionada pel lied, és convidada regularment a la Schubertiade Schwarzenberg i el Wigmore Hall de Londres i ofereix recitals als festivals més importants. És directora artística del Festival KunstKlang de Feuchtwangen, la seva ciutat natal. El 2015 va guanyar el Premi de Cultura de Baviera en la categoria d'Art i el 2018 el Premi Brahms de la Societat Brahms de Schleswig-Hostein.

web GeroldHuber_C_MarionKoell

GEROLD HUBER, piano
Gerold Huber va estudiar piano amb Friedermann Berger a la Musikhochschule de Munic i va assistir a les classes de lied de Dietrich Fischer-Dieskau a Berlin. El 1998 va ser guardonat amb el Premi Internacional Pro Musicis amb Christian Gerhaher. Des de 2013 és professor d'acompanyament de lied a la Hochschule für Musik de Würzburg. Ha aparegut en festivals de renom i importants sales de concerts, com ara el Musikverein de Viena, el Wigmore Hall Londres o l'Òpera de Munic, actuant amb Christian Gerhaher, Franz-Josef Selig, Mojca Erdmann, Diana Damrau, Ruth Ziesak, Maximilian Schmitt, Christiane Karg, Rolando Villazon i d'altres. És el director artístic del festival Pollinger Tage Alter und Neuer Musik. Els seus enregistraments amb Christian Gerhaher, tots ells publicats per Sony Classic, han estat guardonats amb diversos premis, entre ells el Premi Gramophone l'any 2015 per Nachtviolen.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/