Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 3 de setembre. 10.30 h. Schubertíada 2017 - COR DE CAMBRA DIPUTACIÓ GIRONA - P. LARRAZ

Activitats destacades
Concert 3 de setembre. 10.30 h. Schubertíada 2017 - COR DE CAMBRA DIPUTACIÓ GIRONA - P. LARRAZ
Inici: 03/09/2017  - 
CorCambra_425x220 web

Diumenge, 3 de setembre
Hora: 10.30 h

COR DE CAMBRA DIPUTACIÓ DE GIRONA
PABLO LARRAZ, director

Obres de Bruckner i Schubert

La música litúrgica és un altre gènere en el qual Schubert va deixar-hi petjada. El seu lirisme converteix les misses i obres espirituals en cants de lloança de gran profunditat i emoció. En aquesta matinal podrem escoltar una petita delícia: la Missa alemanya. La millor manera d'acomiadar l'estiu i dir a reveure fins la propera Schubertíada.

PROGRAMA
Motets (selecció), d'Anton Bruckner

Deutsche Messe, D.872, de Franz Schubert

COR DE CAMBRA DIPUTACIÓ DE GIRONA
El Cor de Cambra de la Diputació de Girona va néixer l'any 2003, amb la voluntat de treballar amb un alt nivell d'exigència, tant el repertori a cappella com al repertori amb orquestra. El seu repertori inclou des de la polifonia del Renaixement i obres del gran repertori clàssic (Bach, Buxtehude, Haëndel, Mozart, Bernstein...) fins a Jazz i estrenes com Clavells Vermells d'Agustí Fernández a l'Auditori de Girona i Pinsans i Caderneres de Xavier Albertí al Teatre Municipal de Girona. Ha actuat més al Festival de Músiques Religioses de Girona, a la Setmana de Música Religiosa de Perpinyà, al Cicle de Música religiosa de Granollers, al Festival de Tavèrnoles, al Festival Grec de Barcelona, a l'Auditori Enric Granados de Lleida o a la Basílica de Montserrat.

29 agost 3

PABLO LARRAZ, director
Nascut a Jaca (Osca), estudià a Barcelona el magisteri musical a la UAB i piano amb Carme Poch al Conservatori Municipal, on obtingué la titulació superior el 2003. Ha format part, entre d'altres, de l'Orfeó Gracienc, Coral Cantiga i Coro de Voces Al Ayre Español de Saragossa. Després d'uns anys dedicats a l'ensenyament a l'escola primària i als cors infantils, accedí als estudis de direcció coral a l'ESMUC, finalitzats el 2010. Actualment dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona (des del 2008) i el Cor Juvenil Albada de l'Agrupació Cor Madrigal (des del 2007) i des del 2010 és l'assistent del director de l'Orfeo Català. Ha abordat algunes de les obres més representatives del repertori clàssic, com el Requiem de Mozart (2010), Gloria de Vivaldi (2008 i 2011), alguna Missa brevis de Haydn, així com cantates de Bach i Membra Jesu Nostri de Buxtehude.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/