Banner

Casa Museu Prat de la Riba / Activitats destacades / ACTES ANIVERSARI DE LA MORT D'ENRIC PRAT DE LA RIBA - ALEXANDRE GALÍ I COLL - CONCERT JOAN MIQUEL OLIVER

Activitats destacades
ACTES ANIVERSARI DE LA MORT D'ENRIC PRAT DE LA RIBA - ALEXANDRE GALÍ I COLL - CONCERT JOAN MIQUEL OLIVER
Inici: 01/08/2019  - 
web cartell_activitats_Casa museu Prat de la Riba-01 (1)

CINQUANTENARI DE LA MORT D'ALEXANDRE GALÍ I COLL, PEDAGOG I HISTORIADOR

Dijous, 1 d'agost
Activitats gratuïtes

19'30 h
Conferència "Alexandre Galí i Coll (1886-1969). Renovar l'educació i construir un país".
A càrrec de Joan Soler Mata, mestre i pedagog, professor de la Universitat de Vic.

WEB 15373762804266

21.00 h
CONCERT DE JOAN MIQUEL OLIVER
Presenta "Elektra"

Joan Miquel Oliver i Ripoll (Sóller, Mallorca, 1974) és un compositor, escriptor, cantant i guitarrista mallorquí. Començà la seva carrera musical com a integrant dels grups Fora des Sembrat i La Fosca. Més endavant, Oliver esdevingué compositor, lletrista i guitarrista del grup de pop mallorquí Antònia Font, on s'establí com una de les figures prominents del panorama illenc i estatal. Paral·lelament, Oliver desenvolupà una carrera en solitari.

D'ençà de la dissolució d'Antònia Font el 2013, Oliver s'ha dedicat plenament al seu projecte en solitari. De moment, ha publicat una trilogia de discs: Pegasus (2015), Atlantis (2017) i Elektra (2018), amb bona rebuda. Simultàniament Oliver s'ha dedicat a la literatura i la poesia.

Joan Miquel Oliver presenta Elektra, la tercera entrega de la trilogia que, juntament amb el pintor Albert Pinya, va encetar el 2015. La diferència més ostensible respecte als discos anteriors és la incorporació en estudi dels dos músics que han acompanyat Oliver sense interrupció en les gires compreses entre el 2015 i el 2018, on la transformació del material electrònic enregistrat en rigorós solitari es converteix a l'escenari en un so elèctric en què la improvisació, després de 150 concerts, agafa un especial protagonisme. Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria no només participen com a instrumentistes sinó que signen amb Oliver la producció musical d'aquest nou treball.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/