Banner

Castell de Claramunt / Activitats destacades / XXIIè ANOIA FOLK

Activitats destacades
XXIIè ANOIA FOLK
Inici: 07/07/2018  - 
WEB_anoia folk 2018

ANOIA FOLK

Dissabte, 7 de juliol

WEB_ailas-e1530011514671

Hora: 20.30 h.
AI L'ÀS - Vola imaginació

Ai l'Às és un grup de música infantil que consta de cançons, danses i contes. El seu objectiu és compartir gustos musicals i inquietuds per educar als més petits, tot sempre amb una arrel lligada al folk, combinant veus, instruments i dinàmiques. Els intèrprets seran Bernat Martí (guitarra, acordió i veus), Xavi Pérez (guitarra i veus), Sara Sanfeliu (mandolina, serra, percussions i veus), Jordi Martí (bateria, percussions i veus) i per últim el Franc Miró (baix i veus).

WEB_baixa (1)

Hora: 22.30 h.
GUILLEM ROMA i la seva banda - CONNEXIONS

La percepció segons Guillem Roma sobre la música, és allò que ens connecta amb nosaltres i alhora ens connecta als altres, amb el món i el més enllà.. L'artista osonenc no para de recollir els fruits d'anar descarregant positivisme a la diferent gent. Guillem Roma té influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis. La seva banda està formada per ell mateix, Guillem Roma (guitarra i veus), Guillermo Rizotto (guitarra), Anna Fernàndez (violí), Natsuko Sugao (trompeta) i Pep Mula (bateria).

Preus:
A partir de 16 anys: 8 €
De 6 a 15 anys: 2 €
0-5 anys: gratuït
Carnet Jove: 50% de descompte

VENDA ANTICIPADA a Posa'l Disc a partir del 26 de juny
Botiga de discos
Adreça: Pl. del Rei, 1, 08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938 05 15 31

Lloc del festival: Castell de Claramunt (20 minuts a peu i servei d'autobús davant l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 19.30 a l'1.30 h de la matinada). Tot i que recomanem pujar a peu, només són 20 minuts.
Servei de begudes i entrepans per a sopar

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/