Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 16 d'agost. OFF FESTIVAL - 19è Festival de Música - NIT DE TANGO - G. MELIS I G. GULLOTTA

Activitats destacades
Concert 16 d'agost. OFF FESTIVAL - 19è Festival de Música - NIT DE TANGO - G. MELIS I G. GULLOTTA
Inici: 16/08/2019  - 
web Duo-Melis-Gullotta

OFF FESTIVAL
Església del Port de la Selva

Divendres, 16 d'agost
Hora: 22 h
Preu: 6 € (1 concert), 10 € (2 concerts) i 15 € (3 concerts)

NIT DE TANGO
GIANMARIA MELIS, violí
GIUSEPPE GULLOTTA, piano

GIANMARIA MELIS, violí
Primer violí solista de la Fundació Teatre Líric de Cagliari des del 2009, Gianmaria Melis és diplomat en violí pel Conservatori de Cagliari i és guanyador de diversos premis internacionals. Fou deixeble de Paolo Marascia, Igor Volochine, Sergey Krylov o Thomas Brandis.

Ha actuat amb nombroses orquestres italianes (Torino, Milà, Parma, Gènova, Florència, Trento i moltes altres) i en prestigioses sales d'arreu d'Europa i els Estats Units.

Ha col·laborat amb prestigiosos músics com Sergej Krylov, Pierre Goy, Simonide Braconi o Eric Silberger, entre d'altres.

És regularment convidat a impartir classes magistrals internacionals, tant a Itàlia com a l'estranger.

Violinista del Novafonic Quartet (formació que proposa un repertori contemporani d'inspiració piazzolliana i jazz), toca amb un violí "Silvio Vezio Paolett" del 1929 i un violí "Pio Montanari" del 2008.

GIUSEPPE GULLOTTA, piano
Diplomat al Conservatori Verdi de Milà amb les màximes qualificacions i honors, també s'ha perfeccionat a l'Acadèmia Santa Cecilia de Roma.

Ha actuat al Carnegie Hall "Auditorium Stern", amb l'England Symphonic Ensemble, amb l'estrena absoluta del doble concert de Mozart per a violí i piano.

Finalista del Premi Busoni i guanyador de nombrosos concursos internacionals, ha actuat al Palau de la Música Catalana, Steinway Hall de Londres, Sala Cortot de París o la Sala Verdi de Milà, entre moltes altres.

Ha col·laborat amb nombrosos projectes transversals (Rock, Dansa i altres) i és regularment convidat com a solista amb prestigioses orquestres com l'English Symphony Youth Orchestra, Berlin Rias Orchestra, Orquesta Sinfónica del Estado de México o l'Enescu Orchestra de Bucarest

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/