Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 24 d'agost. 19è Festival de Música - I. HWANG - G. NOVA - G. COSTA

Activitats destacades
Concert 24 d'agost. 19è Festival de Música - I. HWANG - G. NOVA - G. COSTA
Inici: 24/08/2019  - 
web Injeong Hwang

Dissabte, 24 d'agost
Hora: 20 h
Preu: 22 €

UNA NIT A L'ÒPERA
INJEONG HWANG, soprano
GIUSEPPE NOVA, flauta
GIORGIO COSTA, piano
Obres de: Mozart, Puccini, Verdi

INJEONG HWANG, soprano
Nascuda a Seoul, és diplomada per la Universitat Ewha el 2015. Guanyadora de diversos primers premis en concursos i del premi especial del concurs Teresa Bellòc el 2016, ha estat seleccionada com a jove artista de Waltz & Dr. Mahn a Corea.
Es trasllada a Itàlia per a aprofundir en el coneixement de la llengua i cultura del propi repertori operístic.
Ha estudiat al Civico Istituto Musicale Lodovico Rocca i el Conservatori Giuseppe Verdi de Milà, on s'ha diplomat.
Ha actuat en nombroses produccions operístiques i en recitals, participant per exemple al prestigiós Alba Music Festival.

web Nova_Costa_3

GIUSEPPE NOVA, flauta
Un dels flautistes més representatius d'Itàlia de la seva generació, després de graduar-se a Itàlia i França (Conservatori de Lió), el 1982 és escollit flautista solista de l'Orquestra Simfònica de la RAI.
Des de llavors, ha portat a terme una important carrera de concerts i classes magistrals a tot Europa, Estats Units, Àsia i Amèrica Llatina. Ha actuat en reconegudes sales de concerts, com la Suntory Hall de Tokyo, Seoul Art Center, Smetana Hall o Rudolfinum de Praga, entre moltes altres.
Té nombrosos enregistraments discogràfics, radiofònics i televisius.
Li ha estat concedit l'European Award for Artistic and Cultural Activities.

GIORGIO COSTA, piano
Graduat al Conservatori de Torí, a assistir a classes magistrals amb Alberto Mozzati i Fausto Zadra a l'Escola Internacional de Piano a Lausana.
Ha participat en gires per Europa, Àsia i Amèrica. Ha actuat en festivals internacionals i en sales de concerts de primer nivell com el Gasteig de Munic o institucions culturals d'honor en ciutats com Stuttgart, Brussel·les, Lausanne o Berna.
Ha estat elogiat per la crítica en nombroses ocasions: "Giorgio Costa, reconegut a Itàlia i Europa, s'ha confirmat com un artista autèntic capaç d'entrar en sintonia amb els genis de la música, reproposant el llenguatge, amb les vibracions més sensibles de l'ànima" (Il Corriere di San Severo).
Actualment exerceix com a docent al Conservatori Cantelli de Novara.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/