Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / CAMÍ REIAL - Una experiència sonora i visual immersiva

Activitats destacades
CAMÍ REIAL - Una experiència sonora i visual immersiva
Inici: 02/07/2019  -  Fi: 06/09/2019
web Cartell_Cami_Reial

 

CAMÍ REIAL

Una experiència sonora i visual immersiva

Dates:

  • Agost, divendres, 2, 9, 16, 23 i 30
  • Setembre, divendres 6

Horari: 21.30 h

Places limitades
Reserves: 977 63 83 29 o santescreus.cultura@gencat.cat
Preu: 12 €

Idea, guió i direcció Fèlix Pons
Actors: Joan Llobera i Maria Fontana

"Camí reial" és un espectacle de Fèlix Pons (actor, director i artista visual) creat i concebut especialment per al Reial Monestir de Santes Creus. A partir de la idea medieval del camí, una audioguia convida l'espectador a redescobrir la història del lloc i els principals episodis de la biografia del rei Pere II el Gran. Passat i present dialoguen en una experiència sonora i visual immersiva que hibrida diferents llenguatges artístics.

Acompanyat per la veu d'un narrador que es fon amb la veu de Pere el Gran, l'espectador recorre els diferents espais del monestir preparats per a la ocasió, i es troba amb una sèrie d'instal·lacions o accions que complementen el relat de la veu en off. A través dels auriculars, la veu s'adreça a cada espectador de manera individual, creant així un vincle personal amb ell i suggerint una atmosfera d'intimitat i complicitat.

Durant el seu camí, l'espectador es converteix en un pelegrí que transita per un món de sensacions, al temps que es convidat a reflexionar sobre la fina línia que separa el passat del present, la llegenda de la història. L'espectador es convidat a obrir els ulls de la ment i endinsar-se en el somni de la història per a conèixer-se, potser, una mica millor.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/