Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / Concert 5 d'agost. 12.30 h. LA PEDRA PARLA. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona - A. MOLINER - J. DOMÈNECH

Activitats destacades
Concert 5 d'agost. 12.30 h. LA PEDRA PARLA. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona - A. MOLINER - J. DOMÈNECH
Inici: 05/08/2018  - 
anna

 

Diumenge, 5 d'agost. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona

ANNA MOLINER, soprano
JORDI DOMÈNECH, piano

Obres de Mozart, Poulenc, Satie i altres

Hora: 12.30 h.
Preu: 20 € / 22 € (anticipada / taquilles)

Venda online

Més coneguda com a actriu, Anna Moliner explora, a Vallbona, les seves possibilitats com cantant lírica. El cantant Jordi Domènech, actuarà al seu costat com a pianista i còmplice, amb un programa amb autors clàssics i un gir cap a les músiques més desenfadades de Poulenc i Satie. 

ANNA MOLINER, soprano
2004. Aquest any em va canviar la vida. Estudiava Comunicació Audiovisual a la universitat Pompeu Fabra quan Dagoll Dagom va començar a fer càstings per "Mar i Cel". M'hi vaig presentar i em van agafar. Vaig estar cinc anys treballant amb la companyia en espectacles com "Boscos Endins" o la sèrie "La Sagrada Família". 2009. Entro a formar part de la "Companyia T6" del Teatre Nacional de Catalunya. Quatre anys i deu estrenes. Després vindria Toc Toc de Laurent Baffie, "Barcelona", de Pere Riera, "Liceistes i cruzados", dirigida per Jordi Prat i Coll, i "No feu bromes amb l'amor", per Natalia Menéndez. Al mateix temps estic cinc anys al programa Club Súper3. "You say tomato", amb Joan Negrié. Estrenada a Barcelona i que ens ha portat de gira des dels pobles més petits de Catalunya fins a Buenos Aires. També "Infàmia", de Pere Riera, premi de la Crítica com a millor actriu de repartiment. I "Les bruixes de Salem", dirigida per Andrés Lima. Pel que fa a la televisió, "Cites" de TV3, i "Tiempos de Guerra", en Antena3 i Netflix. Proximament també s'estrenarà "La Catedral del Mar".

jordi

JORDI DOMÈNECH, piano
Nascut a Manlleu (Barcelona), JORDI DOMÈNECH estudia piano a l'Escola de Música de Vic i al Conservatori Superior de Música de Barcelona i piano i cant a Londres a la Guildhall School of Music and Drama. Com a cantant ha actuat amb les principals orquestres de l'estat espanyol i amb grups com Europa Galante, Wiener Akademie, Venice Baroque Orchestra, London Baroque i Al Ayre Español, entre d'altres, als principals festivals (Inssbruck, París, Moscou, Granada, Roma, etc.). Ha participat en l'estrena de Passione Secondo Matteo de Guarnieri i de l'òpera Tat'jana de Corghi, pel Teatro alla Scala de Milà i L'Adéu de Lucrècia de Santos. Ha interpretat òperes de Purcell, Vivaldi, Scarlatti, Cavalli i, especialment, Monteverdi i Händel a teatres com l'Staadsoper d'Hamburg, al Gran Teatre del Liceu i a festivals i sales com el Musikverein de Viena, el Festival Händel de Halle i el Festival d'Innsbruck. Ha cantat, a més, Boris Godunov de Mussorgky, Orfeo ed Euridice de Gluck i Radamisto de Händel a Los Ángeles. En aquesta ocasió es presenta al Festival La Pedra Parla de Vallbona de les Monges com a pianista.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/