Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / FESTIVAL DE MÚSICA DE SANTES CREUS 2018

Activitats destacades
FESTIVAL DE MÚSICA DE SANTES CREUS 2018
Inici: 07/07/2018  -  Fi: 21/07/2018
web poster mini

 

El Reial Monestir de Santes Creus torna a celebrar aquest estiu el Festival de Música de Santes Creus, després del gran èxit de la primera edició. El Festival dedica l'edició d'enguany a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, que celebren aquest 2018 el seu 25è aniversari, destinant els beneficis econòmics dels concerts als programes que realitza la Lliga en l'àmbit de l'orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies.

Calendari de concerts:

7 de juliol a les 21.30 h. CORS I ÀRIES de Bach i Haendel. ORQUESTRA DEL FESTIVAL DE SANTES CREUS, COR MONTSERRAT, GONÇAL COMELLAS, director, ROSA M. RIBERA, directora del cor, MARIA MATEU, soprano, MARISA ROCA, contralt i CLAUDI ARIMANY, flauta solista. Preus: 22€ / 27€ / 32€ (segons zona)

14 de juliol a les 21.30 h. QUINTETS DE MOZART I SCHUBERT. MARIA VICTORIA FERNÁNDEZ, violí, ALBERTO REGUERA, violí, ALBERT CORONADO, viola, ANNA COMELLAS, violoncel, VÍCTOR DOMÍNGUEZ, contrabaix, TOLO GENESTAR, clarinet i ALBA VENTURA, piano. Preus: 22€ / 27€ / 32€ (segons zona)

21 de juliol a les 21.30 h. W. A. MOZART. ORQUESTRA DEL FESTIVAL DE SANTES CREUS, GONÇAL COMELLAS, director i MARIA FLOREA, violí. Preus: 22€ / 27 € / 32€ (segons zona)

INFORMACIÓ I VENDA D'ENTRADES

Totes les entrades són numerades.

Les entrades poden adquirir-se a: 

Anticipades:
Per internet: codetickets

El día del concert: Reial Monestir de Santes Creus.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/